, който нашумя като едно от най-предпочитаните места  за нов

...
, който нашумя като едно от най-предпочитаните места  за нов
Коментари Харесай

Само на 12 ноември в Royal Garden: Галакси Инвестмънт Груп...

, който нашумя като едно от най-предпочитаните места  за нов дом в Пловдив, кани всички, които желаят да се снабдят с мечтано жилище на „ Ден на отворените порти “. Инициативата на ще се организира на 12 ноември 2022 година, от 10 до 18 часа в комерсиалния офис на компанията вложител, който се намира в непосредствена непосредственост до комплекса на бул. „ Свобода “ 65А - на партера в „ Офис Парк Пловдив “.    

Подробна информация за свободните за продажба жилища и за всички съставни елементи по отношение на преимуществата при реализацията на плана ще бъдат показани от комерсиалните консултанти на жилищния парк, а всеки клиент, резервирал апартамент в деня на събитието, ще бъде освободен от такса поддръжка в границите на една година. Промоцията е годна за всички видове жилища.



В рамките на самодейността, клиентите ще могат да създадат и оглед на към този момент приключените здания 1 и 2 на , които са носители на влиятелната национална премия „ Сграда на годината “. С цел те да бъдат улеснени и да им бъдат дадени спомагателни хрумвания за обзавеждане, комерсиалните консултанти ще им показват към този момент осъществени дизайни на обзаведени жилища от първия стадий на комплекса - идентични с новостроящите се здания 3 и 4.

Концепцията на плана е въодушевена от устрема за основаване на приятна и уравновесена архитектура, която се вписва безупречно в цялостната визия на кварталa. Комплексът се намира в един от най-зелените региони на града - парк „ Отдих и ĸyлтypa “, на място с новоизградена инфраструктура, чудесно поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и голям брой спортни уреди. Всичко това откроява региона като привлекателна среда за живот, което в композиция с множеството преимущества на плана, го трансформират в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив. 



Високият интерес към плана на „ Галакси Инвестмънт Груп “ се дефинира и от високото качество на осъществяване, както във връзка с нужните нормативни условия, по този начин и при употребяваните материали. Сгради 3 и 4 на жилищен парк Royal Garden се извършват според най-високите международни стандарти за модерно строителство, с висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация, а отоплението ще бъде от Топлоелектрическа централа. Апартаментите ще разполагат с окабеляване за „ интелигентен дом “. Ще бъдат построени система за предварителна защита от наводнения, система за рафиниран въздух в премиум жилищата, също и система от филтри, премахващи съществуването на твърди частици в питейната вода.  

Освен на цялостното чувство за зелена среда, първокласни общи елементи и красиви гледки към Младежки рид и Родопите, бъдещите притежатели ще могат да се насладят и на удобни жилища с прави форми на пространствата със светла височина 2,85м.



ще разполага с професионална поддръжка и 24 часова защита. За улеснение на притежателите в комплекса са подсигурени паркоместа, както и места за зареждане на електрически автомобили.

Именно по тази причина жилищата в са желани от клиентите, които избират парцел, за да живеят в него. Модерната архитектура, богатата паркова среда и отличната локация трансформират жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и съвременни хора, които търсят дом, в отлична обществена среда за себе си и своите фамилии.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР